Nyhedsbrev december 2019

Vi glæder os i denne tid.

December måned er en måned fyldt med traditioner, hygge og jul. Vi er allerede godt i gang med vores juleværksteder – der bliver lavet pebernødder, julepynt, set julefilm og meget mere.

Juleværkstederne starter kl. 9.15 

I morgen har vi julefrokost, hvor vi skal have flæskesteg (eller kylling), kartofler, rødkål og surt. Hvis vi er heldige kommer der en lille ” dessert”. 

På fredag har vi vores årlige julemarked. Vi glæder os så meget til, at i alle kommer og hygger med os.

Der kommer til at være forskellige aktiviteter, dans om juletræ og bestyrelsen sørger for æbleskiver og kaffe og te. 

Onsdag den 11/12 skal vi i Antvorskov kirke – hvert år får vi nogle fortællinger, synger nogle sange og danser om juletræet. I er som forældre meget velkomne til at gå med. Vi går her fra kl. 9.00 og børnene skal være senest kl. 8.30 (så vi kan nå at blive klar). 

Onsdag den 18. december spiser vi alle risengrød med kanelsukker og smør – uhmmm 

I år skal vi bede jer om at tage ALLE jeres ting med hjem, når I går på juleferie, vi skal nemlig over julen have lagt nyt linoleum i alle gangarealer – dvs. at alle garderober, skabe osv. osv. skal tages ned, så der bliver lidt kaos. Det vil hjælpe meget, hvis I har taget alle jeres ting med hjem. Vi håber I vil bære over med os, hvis ikke alt er helt på plads i starten af det nye år. 

En lille julehemmelighed har vi også, Sigrid er gravid og går på barsel i slutning af marts – Stort tillykke til Sigrid. Der bliver naturligvis ansat en barselsvikar. 

De bedste julehilsner

Gitte